Betaalt deA de boete als ik overstap naar deA?

Als u een energiecontract voor een vaste termijn heeft waarin een boeteclausule is opgenomen dan betaalt deA deze boete niet bij het tussentijds openbreken van dit energiecontract. In dat geval adviseren wij na afloop van de vaste contractstermijn over te stappen naar deA.

In sommige gevallen blijkt de overstap naar deA zelfs met boete nog voordeel op te leveren.

Is deA goedkoper dan andere energiebedrijven?

deA werkt samen met Greenchoice voor de levering van elektriciteit en gas. deA levert energie tegen een scherp tarief onder de naam Apeldoorn Groen. In de meeste gevallen bent u bij deA goedkoper uit. Voor meer informatie over de tarieven van Apeldoorn Groen  zie de website van deA

Waarin verschilt energiebedrijf deA van bijvoorbeeld NUON?

deA is geen commercieel bedrijf. deA is een energiecoöperatie zonder winstoogmerk. Als deA geld overhoudt, wordt dit weer geïnvesteerd in duurzame projecten in Apeldoorn.

Kan ik ook lid worden van deA?

Ja, u kunt ook lid worden van energiecoöperatie deA. Als lid bent u (mede)eigenaar en heeft u zeggenschap. Meer informatie over het lidmaatschap van deA, zie de website van deA.

Kan ik ook energie afnemen bij deA?

Ja dat kan, deA levert in samenwerking met Greenchoice elektriciteit en gas onder de naam Apeldoorn Groen voor een zeer scherpe prijs. Daarnaast levert deA groene energie uit Apeldoorn en is het een organisatie zonder winstoogmerk.

Voordeel is verder dat u dan ook direct de vergoeding voor het gebruik van uw zonnepanelen-installatie via uw energierekening kunt verrekenen. Wel zo makkelijk!